Metro-mat-spisesteder

Spisesteder på Metro

Nyt her eller ta med hjem!

Kaffe, vaffel, bagett, toast, skolebolle, bubble tea, smoothie, sushi, pizza, kebab, döner eller burger? Metro sine spise- og drikkesteder tilbyr det meste. Velg selv om du vil slenge deg nedpå og nyte lunsjen innimellom handlingen, eller ta med deg noe godt hjem.

Av: Chili Media

Metros utvalg av mat og drikke er stort, enten du vil slappe av og ta en pause mens du handler, eller om du vil ha med deg godsakene og overraske noen hjemme.

Hva med en smakfull toast og en kopp kakao hos W.B. Samson i høstmørket, kaffe i løsvekt og belgisk sjokolade hos Kaffemakeriet, fersk sushi fra Chopstix, pasta til lunsj hos Jams, eller en skikkelig god kebab hos Bislett Kebab House?

Uansett hva du måtte ha lyst på, så finner du garantert noe som frister på Metro. Her er en oversikt over alt av hva Metro kan tilby av mat og drikke.

Gourmet fast food hos Zam Zam

Nyåpnede Zam Zam åpnet hos oss etter suksessen fra restauranten i Oslo. De har flotte lokaler, og en spennende meny som byr på saftige cheesesteaks og burgere, naanwich med marinert biff eller kylling, søtpotetfries, chili cheese og mye mer.

I 2021 ble faktisk Zam Zam kåret til Norges mest smakfulle burger av Halalguiden.no!

Dette er det perfekte stedet å samle vennegjengen – ta turen innom og prøv en deilig cheesesandwich, eller noe kaldt å drikke.

 

Autentisk thaimat hos Aroymak Thai

Hos Aroymak Thai får du deilige smaker fra Thailand som er laget på bestilling, med ferske råvarer og masse kjærlighet! Perfekt til lunsj eller en enkel middag.

På menyen finner du klassiske thai-retter, i tillegg til nye og spennende smaker. Kan det friste med en stor porsjon pad thai, stekt ris, rød curry, eller ferske vårruller? Eller vil du prøve noe nytt? Kanskje thaisalat med svin eller en frisk og spicy papayasalat? Her finner du noe for alle og enhver!

Kom innom eller bestill via Foodora eller Wolt!


New York style restaurant hos Lucky Bowl

Ikke bare har Lucky Bowl fantastisk bowling, men de har også skikkelig god mat! På menyen finner du blant annet et stort utvalg hjemmelagde burgere med crispy fries, deilige pizzaer, salater, sandwicher, nachos og spareribs. Nam!

Er du varm etter en god runde på bowlingbanen er det også mulig å bestille milkshake med smak av jordbær eller sjokolade, eller en iskald slush.

Her kan du kombinere bowling og konkurranseinstinkt med et godt måltid! Perfekt for familien og vennegjengen, kollegaer eller fotballaget.

Hos Lucky Bowl kan du få servert alkohol fra kl. 13:00 hver dag, da det er 18-årsgrense i deler av lokalet. Kontakt Lucky Bowl for mer informasjon.

 

Kos deg hos KaffemakerietKaffemakeriet er et sted der du kan sitte ned med familien og nyte en god kaffe eller noe lett å bite i. Eller du kan ta med deg kaffen i farta.

– Du får jo ikke akkurat middag hos oss, men vi tilbyr en god atmosfære og et godt og variert utvalg du kan spise og drikke her eller ta med deg, sier Henning Næss hos Kaffemakeriet på Metro.

Du kan få kjøpt både smoothie, kaffe, milkshake, bakevarer og sjokolade.

– Kaffe er hjertet av det vi driver med, og det vi selger mye av i løpet av høsten og tiden fremover er kaffe og te i løsvekt, som du kan ta med deg til hjemmekosen. Belgisk sjokolade og konfektsjokolade er også populært.

– Is er helt klart barnas favoritt. Enten du vil sette deg ned hos oss en lørdag, eller ta med noe hjem, har vi noe for alle. Vi er et skikkelig kosested, sier Næss.

Norges beste kebab
Bislett Kebab House har Norges beste og kanskje mest populære kebab ifølge dem selv.

– Vår kebab inneholder masse ulike grønnsaker og smaker kjempegodt. Vi serverer heftige porsjoner det skal ose kvalitet av og du får alltid god service, forteller Tariq Aziz i Bislett Kebab House.

Hjørnesteinene i Bislett Kebab House er ferske råvarer, rene lokaler og god service forklarer han videre. Hver dag klokken 17.00 er «It´s kebab time». Da får du en kebab med 0,5 liter drikke inkludert i prisen.

– Da kan våre gjester smake og finne sin favorittkebab. Vi har også «grønn tirsdag» med 30 prosent rabatt på veganske og vegetariske produkter. På mandager har vi Burger-mandag med 30 prosent rabatt på alle burgere, med et par unntak, sier Aziz.

Den klassiske kebaben troner øverst av det som selger best, men også produkter som kylling shawarma og döner blir tatt godt imot. Så er du i «kebabmodus» er det til Bislett Kebab House du bør legge turen.

Kulinarisk opplevelse hos Chopstix
Chopstix har spesialisert seg på sushi og mat fra det kinesiske kjøkken.

– Hit kan du trygt ta med kjæresten, storfamilien, vennegjengen og kollegaer. Lokalet vårt har bord som passer for både små og store grupper med noe for enhver, og er du glad i kinesisk mat og sushi er det et «must» å komme innom Chopstix, sier Kristin Nguyen hos Chopstix.

Restauranten tar stolthet i at de kun benytter de ferskeste råvarene av kjøtt, fisk og grønnsaker. Kokken hos Chopstix har over 40 års erfaring med kinesisk mat, og rettene er originale oppskrifter der han lager alle sauser fra bunnen av.

– Hos oss får du en autentisk og god matopplevelse. Kom innom, og la maten snakke for seg selv, oppfordrer hun.

Chopstix spesialiserer seg på kinesisk mat, og du kan velge mellom over 50 retter. De har deres egen sushiavdeling, med dyktige kokker, som lager sushibestillingene etter hvert som de kommer inn.

– Her er altså sushien alltid fersk.

De serverer noe europeisk mat og har en barnemeny for de minste, samt et stort utvalg av leskedrikker. De voksne kan også nyte drikke fra baren eller vinkartet.

Kristin anbefaler spesielt to av bestselgerne. – «Ma la biff» er strimlet indrefilet i en soyabasert saus med et utvalg av grønnsaker og litt chili. «Kylling i sataysaus» er vår vri på den populære, thailandske retten. Det er kyllingstrimler i en peanøtt-basert saus med fargerike grønnsaker. De som ønsker litt av alt, bør velge «Husets wok» som inneholder både biff, kylling, kamskjell og scampi i en yinyang-saus. Alle rettene serveres med ris, og passer ypperlig for å få litt varme i kroppen nå, sier Kristin.

Rettene på barnemenyen er også populære blant barna. Det er imidlertid én rett som skiller seg ut. – Det er nok innbakt kylling i sursøt saus og ris. Vi opplever også at det er mange barn som liker sushi, og da er spesielt laks nigiri den absolutte favoritten.

Chopstix tilbyr også takeaway og leveringstjenester.

Ekte vietnamesisk hos Le´s Baguette
En annen restaurant som tilbyr asiatisk mat er Le´s Baguette. De serverer autentisk vietnamesisk mat, og vårrullene lages rykende ferske hver dag.

– Folk bør komme til oss fordi vi serverer ekte, vietnamesisk mat. Vi tilbyr rett og slett en smak av Vietnam, forteller Bich Ngoc Thi Le hos Le´s Baguette.

Hun anbefaler spesielt gjestene å smake retten «Pho», som er en biffnudelsuppe, og retten «Banh mi», som er en spennende, vietnamesisk bagett. Barnas favoritt er imidlertid noe helt annet.

– Det som er ekstra populært blant barna hos oss er vårruller, stekt ris og nudler, sier hun.

Forfriskende bubble tea hos Happy Tea

Bubble tea er en stor trend for tiden, og kanskje særlig hos ungdommen. Med deilige smaker på menyen, og popping boba i alle mulige farger og smaker, finner du garantert noe du liker hos Happy Tea. Enten du er mest glad i forfriskende drikker som Orange Ice Tea og Passion Fruit Ice Tea, eller søtere drikker som Brown Sugar Milk Tea og Caramel Frappucino.

Butikksjef Jessie sin favoritt er Dragonfruit Tea med Lychee Popping Boba og jelly – prøv det neste gang du går forbi!

Happy Tea – Happy Time!

Akkurat slik du vil ha den hos Subway

Subway er rett og slett verdens største sandwich-kjede med over 40 000 restauranter i 108 land. Og Subway finner du selvsagt også på Metro.

Det unike med Subway er at hver sub raskt blir laget akkurat slik du ønsker det, med akkurat de grønnsakene, brødet og tilbehøret du vil ha. Brødet er nybakt og grønnsakene ferske, så det er bare å stille seg opp foran disken og velge det du vil ha.

Smakfull Thaimat hos Folkets
Folkets tilbyr sunn mat laget fra bunnen i en koselig atmosfære. De har fokus på frokost, lunsj, påsmurt mat og middager, men du får også varme drikker som kaffe med gratis påfyll, kaffe latte, frukt-te eller kaffe mocca.

– Vi har blant annet Thai-retter med kylling eller scampi, Thai-gryter og panang. Vår ovnsbakte omelett er også ganske kjent. Og så har vi en egen barnemeny, forteller Omid Javanmiri hos Folkets.

Folkets er et rolig sted, der du kan nyte mat og drikke mens du leser en gratis avis eller du kan faktisk også kose deg med favorittfilmen din på TV-skjermen.

Nydelig toast og kakao hos W.B. Samson
W.B. Samson er et tradisjonelt bakeri som bruker mye tid og ressurser på å finne de beste råvarene til gjestene sine.

– Vi søker lokalt og bredt for å få den beste smaken i våre produkter. Vi er utrolig stolte over stamgjestene våre på Metro, som vet at de får kvalitet både i maten og drikken de kjøper hos oss, sier Tonje Høiden Johanson hos W.B. Samson.

W.B. Samson kan friste med både tradisjonelle bakevarer, mat og snacks du kan kose deg med på senteret eller godsaker du kan ta med deg hjem.

– Vi er fleksible, og utvalget frister både bestemor på 80 og barnebarnet på 10. Vi har for eksempel en fantastisk Sørlands-bolle, som er en bolle med vaniljekrem og Vahlrona-sjokolade utenpå. En klassiker for både store og små.

Mange fristende valg hos W.B. Samson på Metro, men det hun vil anbefale aller mest akkurat nå er en nydelig toast.

– Toasten vår med en varm kopp kakao vil jeg anbefale. Toasten er laget med fransk landbrød og ost og skinke fra Valdres, og smaker fantastisk. I kakaoen bruker vi sjokoladepellets fra Vahlrona som vi rører ut i varm melk. Vi har også tre ulike glutenfrie varianter: toast fylt med ost og skinke, mozzarella og kylling eller grillet paprika og pesto.

Har du heller lyst på noe kaldt å drikke, har W.B. Samson egenprodusert juice og smoothie.

Baker Nordby frister med focaccia med kreolsk kylling og varm eplekake
Baker Nordby har noe for alle, enten du vil ha en god lunsj, ta med et par kakestykker hjem til kaffen eller om du bare vil slappe av med en kopp kaffe.

– Vi har et bredt utvalg av påsmurt mat, som rundstykker, bagetter, focaccia, frøhorn og croissanter. Nå på høsten anbefaler vi spesielt varm eplekake med krem, med en god og varm kopp kaffe til. Det er godt å komme seg inn og unne seg noe som varmer nå, sier Elise hos Baker Nordby på Metro.

Baker Nordby på Metro senter i Lørenskog

Av dessert kan de friste med all verdens kaker og godsaker.

– Du kan for eksempel nyte smakfull hvete- og wienerbakst. Vil du ha kake, har vi marsipankake, Napoleonskake, Budapestkake og Verdens beste. Sleng på en nydelig espressobasert barista-kaffe eller traktekaffe, så har du alt du trenger.

– Til barna er det alltid skolebrød som er favoritten. Vi selger også en pizzabolle som er populær. Ellers selger vi mye focaccia med kreolsk kylling, dette er faktisk bestselgeren vår, forteller Elise.

Narvesen – det du trenger, når du trenger det
Narvesen tilbyr et utvalgt sortiment av kioskprodukter og tjenester som tilfredsstiller kundens lyst på noe der og da.

Her kan du raskt tilfredsstille sulten, få deg noe drikke eller plukke med deg noen smakfulle og ferske bakevarer, samt ta med deg dagens aviser og magasiner.

Narvesen jobber for at kioskene deres skal være et lyspunkt i hverdagen til folk flest, og på Metro vil du alltid bli møtt av blide og hyggelige ansatte som raskt kan hjelpe deg med det du måtte trenge.

Flammegrillet kjøtt hos Burger King

Burger King serverer alt fra kylling- og vegetarburgere til selve flaggskipet i restauranten, Whopper-burgeren. Har du lyst på en mer eksklusiv nyhet, proppfull av nye og spennende smaker, kan du prøve kampanjeproduktene deres som byr på spennende smaksopplevelser.

Visste du forresten også at de flammegriller kjøttet, og at de nylig har introdusert gourmetburgere? Disse er laget med premium ingredienser: ekstra tykt og saftig norsk storfekjøtt og luftig brioche-brød, i kombinasjon med blant annet syltet rødkål eller hot aioli.

Rask servering, mat av høy kvalitet og en variert og spennende meny er Burger Kings motto. Og har du lyst på noe å drikke eller litt søtt til dessert, så har de både Creamy shakes og andre godsaker.

Vaffel og god kaffe hos Blå Ugle
Blå Ugle er en kafé med enkel servering, og ligger som en naturlig møteplass midt i senteret.

– Hos oss smaker det alltid godt med en vaffel, eller kanskje du heller vil ha en smurt ciabatta eller en wrap mens du får et lite pust i bakken innimellom handleturen, sier Anette hos Blå Ugle.

– Ellers er vi jo en kafé, så vi serverer god kaffe som lages fra barista-maskinen, og vi serverer smakfull og enkel kafémat.

Pannekaker og brødskiver med valgfritt pålegg er populært hos barna, men de tar seg gjerne en vaffel eller en croissant de også.

Blå Ugle på Metro senter i Lørenskog


Domino´s – en av verdens største pizzaleverandører

Domino´s leverer rykende varm, håndstekt pizza med norske råvarer og fersk deig. Kjeden ble etablert i Norge siden 2014, og er landets tredje største pizzaleverandør.

– Vi bruker de beste råvarene, godkjent av Hellstrøm selv, og tilbyr en mat- og drikkeopplevelse med smakfull pizza og iskald drikke, sier Store Manager på Metro, Ørjan Slåen Voll.

Nå som det er grått, kaldt og trist ute, anbefaler Ørjan spesielt retten Kylling Bianca. – Den treffer hos de fleste. Barnas favoritter er som regel liten pizza med, enten bare ost eller ost og skinke. Og så drikker de brus eller Kuli, sier han.

Vil du bestille pizza, gjør du det enkelt enten på Dominos.no, via appen eller på telefon.