Lindex lanserer Baby Home

Lindex introduserer nå lekent interiør i sitt babysortiment med den nye kolleksjonen Lindex Baby Home. Kolleksjonen inneholder alt fra myke sengesett, praktiske oppbevaringskurver og dekorative vimpler til deilige frottéhåndklær, koselige babytepper, puter og myke leker. Hele babysortimentet fra Lindex har en tidløs design og er av høy kvalitet. Produktene er utformet for en leken hverdag og er utviklet for å vare lenge.
«Lindex Baby Home er en velkommen utvidelse av babysortimentet vårt, og akkurat som babyplaggene, er interiørkolleksjonen laget av økologisk bomull og resirkulert polyester. Alle bomullsproduktene er GOTS-sertifisert. Vår Baby Home-kolleksjon har den samme nydelige fargeskalaen og det samme mønsterbildet som babyplaggene våre, noe som kundene våre setter stor pris på», sier Inger Lundqvist, Design and Purchasing Manager for barn på Lindex.
Både interiørkolleksjonen og babyplaggene er designet basert på to forskjellige unisex-konsepter. Colour Pops og Soft Nature, hvor Soft Nature har et tydelig skandinavisk uttrykk med dempet fargespekter og detaljerte mønstre, og Colour Pops har et lekent uttrykk med fargerike og grafiske mønstre.
«Vi ønsker å tilby kundene våre tidløse produkter som kan gå i arv fra barn til barn. Med Lindex Baby Home håper vi å inspirere kundene våre med et uttrykk som skiller seg ut og bekrefter fargegleden», sier Inger Lundqvist.