.

HAIRPORTFONDET

Helt siden oppstart har kjærligheten til lokalsamfunnet stått støtt som en av Hairport Frisør sine grunnpilarer. Det å være tilstede og å bidra er viktig for selskapet. Som takk for mange besøkende gjennom flere tiår ønsker Hairport å gi noe tilbake. Derfor relanseres Hairportfondet!

Gründer, RoyHenrikRismoen er en prisvinnende frisør som har bygd selskapet fra start i 1979 til å bli den solide og respekterte frisørkjeden Hairport er i dag. Han har alltid hatt et brennende engasjementtil sportog der ligger røttene til ideen om Hairportfondet. Konseptet ble opprinnelig lanserti 1987-88med et sterkt ønske om åbistå den lokale barneidretten.Roy uttaler at det var viktig at støtten den gang skulle konsentreres rundt en aldersgruppe for å unngå at alle fordelene gikk kun til eliteidretten.

Nå har datteren Tina Rismoen tatt over roret sammen med niesen Julie Rismoen. Tina er kjedens kreative leder og forteller om relanseringen av Hairportfondet som nå er kommet i ny drakt. Potensielle vinnere kan være lag, foreninger, hverdagshelter, ildsjeler og andre som har lyst til å gjøre noe fint for mennesker rundt seg.

I desember i år vil frisørkjeden dele ut tilsammen 100 000 kroner til flere gode formål. Hensikten med Hairportfondet er å hjelpe andre med å oppfylle sine drømmer. Tina sier de følger Blekkulfs nydelige utsagn: «Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt».

Det er en sammensatt jury som vil se etter ulike kriterier. Personlig vil Tina se etter varme og engasjement i søknaden. Alle jurymedlemmene er likevel enige om en ting: «Vi kommer til å se etter de som får mest glede av det vi skal sponse».

Søknadsfristen er 1. Desember 2020. Les mer her:https://www.hairport.no/hairportfondet/