Metro Safeguard webbanner 1920x580

Smittevern på Metro

Kjære kunder,

Vår høyeste prioritet har alltid vært, og er fortsatt, tryggheten og sikkerheten på vårt kjøpesenter. Vi har innført flere ulike tiltak for å sikre at våre kunder og ansatte er trygge hos oss.

Vi følger alle nasjonale, regionale og lokale anbefalinger og påbud om smittevern fra Folkehelseinstituttet og regjeringen.

I tillegg til dette har vi utviklet, og oppdaterer kontinuerlig, en grundig kjøpesenterpolicy med rutiner som sikrer en høy grad av smittevern, sikkerhet og trygghet.

Følgende tiltak har allerede blitt innført på vårt kjøpesenter:

  • Informasjon i senteret vedr. smittevernsregler
  • Informasjon over høyttaler vedr. smittevernsregler
  • Kontinuerlig renhold av alle berøringsflater (dørhåndtak, gelendre, heisknapper, toaletter, kraner etc.)
  • Antibac-stasjoner tilgjengelig i fellesarealer og i butikker
  • Kontroll på antall besøkende i realtid, slik at vi ikke overstiger maksimalt antall
  • Parkeringsappen Apcoa Flow gir mulighet for berøringsfri parkering (les mer om parkering her)
  • Butikker og spisesteder har egne og ulike smitteforebyggende tiltak               

Som et ekstra sikkerhetstiltak har vi blitt sertifisert med Safeguard-sertifikat av Bureau Veritas som viser at vi har implementert og følger strenge retningslinjer for helse, sikkerhet og hygiene på vårt kjøpesenter. Dette sikrer vi i samarbeid med Bureau Veritas, en uavhengig kontrollør, som har gjennomgått og inspisert at vi følger retningslinjer som stemmer overens med anbefalinger og råd fra Folkehelseinstituttet.

I tillegg har vi et teknisk system som beregner antall besøkende på vårt kjøpesenter i nåtid, slik at vi kan sikre at vi aldri overstiger de begrensninger som er anbefalt om sosial distansering. Ved behov ansetter vi også ekstra personale for å sikre at sosial distansering er på plass i vårt kjøpesenter.

Hvis du planlegger å besøke oss, foreslår vi at du gjør det på tider da det er mindre antall besøkende i vårt kjøpesenter. Generelt har vi et lavere besøkstall mellom kl. 10-12 og kl. 19-21.

Som nevnt over har vi et stort fokus på trygghet og sikkerhet slik at vårt kjøpesenter skal være et trygt sted å treffes på og handle i. Vi vil berømme både kunder og ansatte for å ta godt vare på hverandre i denne utfordrende tiden, og takker dere for omtanken og hensynet dere viser.