vennefest 1920x580 Web banner 2

Metro Vennefest

icon

Velkommen til vennefest på Metro!

I disse to ukene får du som er medlem av Metro Venn ekstra gode tilbud i utvlagte butikker! Åpne appen for å se alle tilbudene. Er du ikke medlem av Metro Venn enda? Last ned appen her, eller ved å trykke på knappene under. Som medlem av Metro Venn kan du hver måned delta i våre månedskonkurranser med fine premier, og få eksklusive tilbud i butikkene våre.

 

     

 

Knekk koden 23. mars kl. 12-16

Klarer du å knekke koden? Alle medlemmer av Metro Venn får muligheten til å prøve lykken. Hvis du klarer å løse koden, kan du vinne et gavekort på Metro! Alt du trenger å gjøre er å åpne Metro Venn appen, og vise frem medlemsbeviset ditt. Har du ikke lastet ned Metro Venn enda? Det kan du gjøre her, eller ved å trykke på knappene over. Vi gleder oss til å se hvem som blir den heldige vinneren! Knekk koden foregår på plan 1.

 

Ansiktsmaling for barna 23. mars kl. 12-16

Vi ønsker alle barn velkommen til gratis ansiktsmaling i plan 1. Dette er superstas for både store og små barn! Barna får mulighet til å bli akkurat den karakteren de har lyst til å være denne dagen – kanskje får vi se både tigre og prinsesser denne dagen. Vi gleder oss masse til å se glade, skumle og søte barn på senteret.

 

Vi gleder oss til å se deg på Metros Vennefest ❤