Sommerferie Minions

SOMMERFERIE MED GRUSOMME MEG 4

icon

BLI MED PÅ SKATTEJAKT PÅ METRO

Leter du etter morsomme aktiviteter å gjøre sammen med barna i sommerferien? På Metro kan du bli med på en spennende skattejakt på senteret fra mandag 24. juni til lørdag 3. august. Alle som er med på skattejakten, får et lodd når de leverer inn skattekartet sitt som de kan bytte inn mot en gratis is på Gigaboks 🍦 i tillegg trekker vi 2 heldige vinnere som får fine produkter fra Grusomme meg, samt kinobilletter til den nye filmen "Grusomme meg 4", som er på kino fra 3. juli. 

 

SKATTEJAKT

Hjelp oss med å finne figurene fra kinofilmen Grusomme meg 4 rundt omkring på senteret! Ved hver figur finner du en bokstav, og hvis du klarer å finne alle figurene så har du funnet alle bokstavene som danner det hemmelige løsningsordet!

Det er helt grats å delta 🧡

 

SLIK DELTAR DU: 

1. Hent skattekartet dtt hos LEKIA i Plan 1 på Metro.

2. Finn de 7 magiske bokstavene som vi har plassert rundt omkring på senteret. Psst.. Du finner hint til hvor postene befinner seg på skattekartet ditt. 

3. Skriv ned bokstavene du finner på skattekartet. De 7 bokstavene danner et hemmelig løsningsord!

4. Fyll ut skattekartet og lever det inn hos EXTRA LEKER i Plan 2 i Metro Storhandel. Når du har levert inn skattekartet ditt, vil du få et lodd som du kan bytte inn mot en gratis is på GIGABOKS!

Vi håper vi ser deg på skattejakten! 

Vinneren blir trukket blant de som har deltatt i skattejakten, og levert inn skattekartet sitt med kontaktinformasjon hos Extra Leker. Vinnerne blir direkte kontaktet etter kampanjeslutt.