Partyland
Livsstil & Underholdning

Partyland butikken tilbyr det du trenger av partytilbehør til fest og feiringer. I sortimentet finner du hatter, dekorasjoner, tallerkener, krus, konfetti, Pinata, heliumballonger og mer.  Vi tilbyr det du trenger til høytider som halloween, Jul/nyttår, Valentines, karneval og 17. mai og Pride med mere, men har også et stort og fast utvalg rettet mot bursdag, baby shower, bryllup, dåp og maskerade.

Vi bruker anerkjente leverandører og har høye standarder i forhold til hvilke produkter vi tar inn. For eksempel er våre latex ballonger biologisk nedbrytbare og miljøvennlige og mange av våre 3000 artikler er nedbrytbare papir produkter. Gjennom våre leverandører skaffer vi alt du kan tenke deg til partytilbehør. 

Vi er spesialister på ballonger og stadig flere ønsker ballonger til fester og arrangementer, vi har det kuleste ballongene til de beste prisene! Partyland er opptatt av å informere om riktig bruk og destruksjon av ballonger på riktig måte i forhold til natur og miljø og vi er medlem av BAFM Ballongalliansen for miljø.

Save Icon selectedSave Icon
Party Land

Party Land

close iconStengt
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

Lekia
Stengt

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!