Helse & Skjønnhet

M Room er et drop in basert barberer og frisørkonsept som er tilpasset menns behov. Vi tilbyr tjenester som Hårklipp, Barbering og M Premium tilleggsbehandlinger. Hos oss er vask og styling alltid inkludert i prisen. Vi tilbyr også førsteklasses produkter for hud, skjegg og hår. Det som er unikt ved oss er at vi tilbyr kundene å spare penger ved å kjøpe års medlemskap på klipp og barberer tjenester. M Room er Europas største kjede innen sitt fagfelt og vi har satt oss som mål å bli størst i Norge, Europa og Verden.

I salongen på Metro kan du få utført drop in tjenester innen barbering og hårklipp samt enkelt hudpleie. Vi har utformet en salong som er tilpasset menn, og mens du venter på å bli betjent kan du se på TV, spille PlayStation, spille Fuzzball, eller rett og slett bare slappe av og nyte en gratis kaffe i vårt komfortable hvile område.

Vårt personale vil ta godt imot deg.

Save Icon selectedSave Icon

M Room

open iconÅpen
hours
GODE TILBUD

Få 1 produkt med ordiner pris opp til 400,- som ny kunde hos M Room

I tillegg til M Room sin kampanje hvor du får klipp og vask for 399 og/eller skjeggbehandling for 299,- som ny kunde, vil du som Metro Venn medlem få et produkt med verdi instill 400,- ved ditt første besøk hos M Room

28/08/23 - 31/01/24

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

RÅH
Åpen
Rituals
Åpen

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!