Hjem og interør

Feel

Feel er et interiørkonsept med produkter for alle hjemmets rom. Vi legger vekt på inspirasjon, produktkunnskap og funksjonalitet. Interiør artikler, puter og tekstiler, lys og lykter , silkeblomster og stort utvalg i bilder , serviser og oppbevaring er blant annet noe av det du finner hos oss.

Vi ønsker å skape en følelse. En følelse av sommer med piknik kurver, hengekøye og et godt pledd. En følelse av den store sommerfesten med ute lykter, papp servise i spreke farger og design. En følelse av kveldskos på mørke høstkvelder med en stor kopp varm kakao under pleddet. En følelse av jul med nisser, engler og store flotte juletrær. Hos oss finner du produktene du ikke viste du trengte!

Hovedtanken i Feel er å bygge opp et tidløst basis sortiment av god kvalitet til gode priser. I tillegg vil vi ha sesong varer som kommer inn for en kort periode, for å bli avløst av nye sesong varer. Vår tanke er at du som kunde stadig skal finne nye spennende produkter, samtidig som du skal kunne stole på at basisproduktene blir i butikk en over tid. Om du har lite eller mye plass, mye eller mindre penger å bruke på det, skal hjemmet ditt fungere både til hverdags og til fest. La oss bidra til at du som kunde finner de produktene som passer best for deg.

Save Icon selectedSave Icon
Feel

Feel

open iconÅpen
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

Buddy
Åpen
Kitch'n
Åpen

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!