christiania-glasmagasin-174
Hjem og interør

Christiania Glasmagasin

Christiania Glasmagasin er en landsdekkende moderne butikk jede. Vi fører et rikt sortiment fra de aller største merkevarene innen kjøkken, glass og servise. Vi er hoved distributør av varer fra Hadeland Glassverk og Porsgrund Porselen, samt eneste leverandør av varemerke Norgesglasset.

Vår historie strekker seg tilbake til 1739, og vi er stolte av å kunne kalle oss din kjøkkenbutikk! Kunnskap er viktig for oss og kommer du innom en av våre mange butikk er vil du alltid bli møtt av kunnskapsrike og serviceinnstilte medarbeidere som strekker seg langt for å imøtekomme ditt ønske. Vi kan kjøkken, glass og servise og det vil du merke når du kommer til oss.

Som medlem av vår kundeklubb får du til enhver tid medlemspriser, i tillegg får du inspirasjon rundt matlaging, bordoppdekking, sesong nyheter, invitasjoner til VIP kvelder og tilgang til kampanjer før andre. Ikke medlem? Send CG til 2199, meld deg inn i en av våre butikk er eller på nett cg.no/kundeklubb. Det lønner seg å være medlem hos oss.

Vi er stolte av å presentere Bryllupslisten.no – et genialt verktøy for deg som planlegger bryllup. Bryllupslisten viser hva dere ønsker dere, slik at deres gjester trygt kan handle en gave de vet dere vil sette pris på! Den kan enkelt fylles ut i en av våre butikk er, hvor dere kan få kyndig veiledning av oss. Vil dere sitte i fred og ro, kan listen opprettes og endres på bryllupslisten.no. Bryllupslisten oppdateres etter hvert som det handles fra den, slik at man unngår dobbeltkjøp og bytting.
Enkelt for gjestene – enkelt for dere!
Alle som registrerer bryllupsliste hos oss får to vakre vinglass fra Hadeland Glassverk i serien Sentimento til en verdi av 689,- gaven kan hentes i en av våre mange butikk er, se oversikt på cg.no.
Hos oss finner du gavene som vil glede i generasjoner!

Christiania Glasmagasin – for folk flest til hverdags og fest!
Velkommen innom en av våre butikk er for en hyggelig handel!

Save Icon selectedSave Icon
Christiania Glasmagasin

Christiania Glasmagasin

open iconÅpen
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

Jernia
Åpen

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!