titleNewsletter.newsletter

Butikk Rema 1000

Vis på kart

Åpningstider

7-22 (9-19)

Kontakt

67 90 89 20

Hjemmeside

Din butikk for Dagligvare / Stormarked Rema 1000 på Metro

Kjøpmannen ønsker deg velkommen til REMA 1000 Metro Senter. Hos oss finner du alt du trenger av dagligvarer til hele uka – og alle anledninger.

Med god tid og romslige budsjetter vil de fleste være i stand til å lage god mat. Men i hverdagen ønsker folk flest å lage retter som virkelig smaker – uten at det krever for mye tid og penger. Og det er nettopp det REMA 1000 hjelper deg med. Prøv Middag til familien for under hundrelappen – og opplev at det ikke er noen motsetning mellom raskt og velsmakende, så kan du nyte varer av høy kvalitet til lav pris.

I tillegg til raske, velsmakende hverdagsretter finner du oppskrifter, tips og råd til de store høytidene, helger og ulike anledninger. REMA 1000 hjelper deg med å få mest for minst. Hos oss får du et godt valgt utvalg av varer med høy kvalitet til markedets laveste pris.

Middagsplanleggeren kan lastes ned til din smarttelefon, eller benyttes på REMA.no (hyperlenke til www.REMA.no).

REMA 1000 opplever at flere og flere kunder er opptatt av å kjøpe norske varer, og derfor har vi gjort det enkelt å velge disse. Norsk NÅ!-merkede produkter er kortreiste kvalitetsvarer fra norske bønder og fiskere.

Butikken her på senteret ønsker deg velkommen med en bugnende frukt- og grøntavdeling etterfulgt av ferskvaredisker med fisk, sjømat, hvitt kjøtt og rødt kjøtt, ferske brød og bakevarer, deilige oster og et mangfold av pålegg. På REMA 1000 finner du det du trenger til hele familien. Alt fra fem om dagen til hygiene og vaskemidler.

Kunden er vår øverste sjef, og er plassert i sentrum for alt vi gjør, er og står for. Så er det noe du lurer på - ta kontakt med våre hyggelige og dyktige ansatte så hjelper vi deg.

REMA 1000 Metro Senter Tlf: 67908920

Våre andre butikker Dagligvare / Stormarked

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Hverdager 10-21 / Lørdag 10-19

Phone : +47 67 97 40 40
> Kontakt oss

Top