Mote

Wagner

Wagner – casual moteklær med det lille ekstra
Motekjeden Wagner har åpnet en stor konseptbutikk på Metro Senter. Butikk en er innredet i et helt nytt casual univers, rettet mot menn i alderen 20–50 år.
Sortimentet har, i den nye butikk en, hovedfokus på merket Lindbergh. Det er kul mote til både yngre og modne menn som ønsker verdi for pengene når de kjøper klær. Merkene våre er bl.a. Lindbergh, Bison, Shine Original og Junk de Luxe – alle har en perfekt balanse i design, kvalitet og pris.
La deg friste av alle våre jakker, bukser, skjorter, strikkevarer, støvler, T-skjorter, slips, gensere, poloskjorter og mye mer. Perfekt for den motebevisste mannen som ønsker å vise personligheten sin med finesse og edge.

Kvalitet siden 1946 hos Wagner
Siden 1946 har Wagner levert kvalitetsklær til stil- og prisbevisste menn. En av grunnene til fremgangen vår er det kompromissløse fokuset vårt på en trivelig shoppingopplevelse. Det kommer bl.a. til uttrykk gjennom det vennlige og kompetente personalet vårt. Vi er lidenskapelig opptatt av å kle deg i velsittende klær, og derfor er det alltid trygt å besøke oss når garderoben trenger en elegant oppgradering. Velkommen til Wagner.

wagner-321

Wagner

close iconStengt
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

Stormberg
Stengt
Match
Stengt

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!