Tjenester

NEMUS Lørenskog er en stor tverrfaglig klinikk med kiropraktorer, fysioterapeut, akupunktør og massør som står klar til å hjelpe deg!

Klinikken ble etablert i 1993. Vi har lang erfaring med behandling av smerter i muskler og ledd. Alle våre ansatte er universitet- eller høyskoleutdannet, og flere har i tillegg spesialutdannelse innen ulike fagfelt. Stress og daglige feilbelastninger sliter på kroppen din og kan føre til låste ledd og stive muskler. Riktig behandling, råd og veiledning gir kroppen mulighet til å fungere normalt. Ikke vent lenger, vi hjelper deg i gang igjen.
Hos oss vil du bli tatt godt vare på uavhengig om du har akutte eller mer kroniske smerter. Vi lager en behandlingsplan og finner den behandlingsformen som fungerer best for deg, så du kan bli kvitt plagene dine så fort som mulig.

Dette er av plagene vi behandler mest:

- Rygg- og bekkenplager
- Nakke- og skulderplager
- Hodepine
- Kjeveplager
- Armplager
- Hode- og lyskeplager
- Kneplager
- Idrettsskader

Vi holder til i 4.etg i kontorfløyen. Benytt inngang B ved Cubus og Sparebank 1.

Ta kontakt for timebestilling.

Vi har telefontid  mandag tom torsdag fra kl 08.00 til kl 15.00, og fredager fra kl 8.00 til 14.00. Fra 11.45 til 12.30 har vi lunsj, da svarer vi ikke telefonen. Legg gjerne igjen en beskjed så ringer vi deg opp igjen.

Nemus

Nemus

open iconÅpen
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!