Livsstil & Underholdning
Mote

Anton Sport

Anton Sport er en liten butikk kjede med et stort hjerte for sport og en ambisjon om at Norge aldri skal kjøpe feil utstyr igjen. Siden den første butikk en åpnet på Stabekk i 1932 har det handlet om fagkunnskap, personlig service, og vissheten om at det rette utstyret kan være forskjellen på en dårlig og en god opplevelse.

Hos Anton Sport finner du de lekreste klærne og det feteste utstyret til alle slags aktiviteter. Aller best er vi på løp, ski og sykkel. Om vinterener en lang og fristende alpinvegg med alt fra hvasse carvingski til feite pudderplanker en selvfølge, og uansett om du er fjellrev med stålkanter eller stakefantom med Marcialonga-ambisjoner så har vi langrennski til deg. Om sommeren er gulvet dekket med rader av både terrengsykler og landeveissykler til trening og ritt, for ikke å snakke om gode brukssykler til hele familien!

Løpe- og treningsavdeling med et spesielt stort og saftig utvalg fra Nike sørger for at du alltid kan komme og hente litt ekstra motivasjon til neste økt, og blide og dyktige ansatte står klare til å hjelpe deg med å finne utstyret som er riktig for akkurat deg!

Save Icon selectedSave Icon
anton-sport-649

Anton Sport

open iconÅpen
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

Ark
Åpen

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!