Wagner

Shop visual Wagner

Retailer logo Wagner
Vis på kart

Åpningstider

10-21 (10-19)

Kontakt

40 92 31 96
  • Wagner på sosiale nettverk :
Andre butikker som selger varer og produkter for

Butikk Wagner

Wagner – casual moteklær med det lille ekstra
Motekjeden Wagner har åpnet en stor konseptbutikk på Metro Senter. Butikken er innredet i et helt nytt casual univers, rettet mot menn i alderen 20–50 år.
Sortimentet har, i den nye butikken, hovedfokus på merket Lindbergh. Det er kul mote til både yngre og modne menn som ønsker verdi for pengene når de kjøper klær. Merkene våre er bl.a. Lindbergh, Bison, Shine Original og Junk de Luxe – alle har en perfekt balanse i design, kvalitet og pris.
La deg friste av alle våre jakker, bukser, skjorter, strikkevarer, støvler, T-skjorter, slips, gensere, poloskjorter og mye mer. Perfekt for den motebevisste mannen som ønsker å vise personligheten sin med finesse og edge. 

Kvalitet siden 1946 hos Wagner
Siden 1946 har Wagner levert kvalitetsklær til stil- og prisbevisste menn. En av grunnene til fremgangen vår er det kompromissløse fokuset vårt på en trivelig shoppingopplevelse. Det kommer bl.a. til uttrykk gjennom det vennlige og kompetente personalet vårt. Vi er lidenskapelig opptatt av å kle deg i velsittende klær, og derfor er det alltid trygt å besøke oss når garderoben trenger en elegant oppgradering. Velkommen til Wagner.

Deals and News Wagner

Andre butikker som selger varer og produkter for

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-21 / Lørdag 10-19

Phone : +47 67 97 40 40
> Kontakt oss

Top