titleNewsletter.newsletter

Butikk NIKITA

Vis på kart

Åpningstider

10-21 (10-19)

Kontakt

67 97 30 05

NIKITA

I Nikita Hair jobber det Nikitafrisører med ekte frisørglede som lover å gi kundene «a great feeling». Vi gir en fornøydgaranti, slik at alle kundene hos oss skal bli fornøyd med resultatet. Vi sier; Er du fornøyd si det til andre, er du misfornøyd si det til oss.

Nikita Hair har også kundeklubben «Compliments», der alle kundene får fordeler ved å være medlem. Her kan du lese mer om vår kundeklubb. (link som skal settes inn: http://nikita.no/fordelsprogram/vart-fordelsprogram/)

I Nikita Hair har vi også et bredt utvalg av profesjonelle hårpleieprodukter fra SP, Sebastian, Wella Professionals, Redken, Loreal Professionell, Kerastase, Sexy Hair, Moroccanoil, samt elektriske artikler fra ghd. Sortimentet varierer noe fra frisørsalong til frisørsalong.

I tillegg selger vi et utvidet sortiment vår nettbutikken på www.nikita.no

Nikita Hair har over 100 frisørsalonger i Norge og Sverige, og er med dette Nordens største frisørkjede. Nikita Hair hadde sitt utspring fra Tverlandet utenfor Bodø, der grunnlegger Inger Ellen Nicolaisen startet den første frisørsalongen i 1984 sammen med mannen sin. Videre åpnet de flere frisørsalonger og oppkalte frisørsalongene etter Elton John sin låt «Nikita», som var svært populær på den tiden. Siden Nikita er både et gutte- og jentenavn passet det fint da Nikita Hair er både dame- og herrefrisør J

Velkommen til oss!

Du kan bestille time på www.nikita.no, eller ring direkte til frisørsalongen.
Ønsker du å vite hvilken Nikita Hair salong som er nærmest deg, ring 09919, så setter vi deg over til nærmeste frisørsalong.

Følg oss på facebook: (link til www.facebook.com/NikitaHair)
Følg oss på instgram: @nikitahair

Andre butikker som selger varer og produkter for Frisør

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Hverdager 10-21 / Lørdag 10-19

Phone : +47 67 97 40 40
> Kontakt oss

Top