titleNewsletter.newsletter

Butikk Metro Bowling

Vis på kart

Åpningstider

Mandag - torsdag: 11.00 - 23.00 Fredag - lørdag: 11.00 - 24.00 Søndag: 12.00 - 23.00

Kontakt

67 97 86 60

Din butikk of Hobby Metro Bowling på Metro kjøpesenter

Velkommen til Metro Bowling i Metrosenteret! Vi er stolte av å kunne invitere deg til en av Norges mest moderne bowlinghaller. Vi har holdt til i underetasjen på Metrosenteret siden senteret åpnet i 1988. Metro Bowling er med i Norges ledende bowlingkjede med totalt 12 haller rundt om i landet.

Bowling er gøy, og veldig enkelt å komme i gang med. Alt som trengs for å spille finnes i hallen, og resultatskjermen ved banen din holder oversikten over spillet for deg. Du behøver ikke kunne noe som helst om bowling fra før, og betjeningen hjelper deg gjerne i gang. Alle banene har også automatiske “bumpere”, som gjør det enklere for f. eks. de minste barna å få poeng. Utstyret er tilpasset både lillebror og svigermor - Her kan alle delta! Du trenger ikke å reservere tid på forhånd. Er det ikke ledig bane når du kommer, settes du på venteliste og får tildelt bane så fort det blir din tur. Pågangen i hallen kan variere, så om du ikke ønsker å risikere noe ventetid, kan det være lurt å forhåndsbestille.

Bursdagsbowling: En dag på Metro Bowling er en morsom opplevelse. Og enda morsommere blir det når du har bursdag! Alle barna samles om én felles aktivitet, og alle er med. Feires bursdagen hos oss, skaper barna sin egen underholdning sammen, med god veiledning fra betjeningen, og de samles etter endt spill rundt bordet til ferdig servert mat. Det går av seg selv!  Vi har automatiske ”bumpere” på alle våre baner, som hindrer kula å havne i renna – og barna får poeng hver gang de kaster. Anbefales fra 7 år og oppover. Må forhåndsbestilles.

Gruppetilbud: Få ting er både lettvint og sosialt samlende som et par runder med bowling. Skap et gledelig avbrekk i hverdagen - Ta gjengen med til oss og spill! Gruppetilbud til klasser, idrettslag, foreninger, SFO, firmaer etc. Må forhåndsbestilles.

Familie / Pizzabowling: Hos oss har hele familien det gøy sammen. Vi liker å se den gleden det gir både barn, foreldre og ofte besteforeldre når de gjør noe sammen.

Pensjonistbowling: Alder spiller ingen rolle når det gjelder å spille bowling. Vi har satt av egne tider for pensjonistbowling. Her treffer du andre pensjonister som du kan slå av en prat med, samtidig som du spiller noen serier bowling, og kroppen får litt mosjon. Kule og bowlingsko får du låne av oss. Har du lyst til å komme og prøve, så spanderer vi en kopp kaffe og en bowlingserie.

Biljard / underholdningsspill: Hos oss kan du spille biljard, air-hockey og andre underholdningsmaskiner.

Servering: Vi kan tilby enkel servering som pizza og hamburgere.

Telefon : 67978660 Mail : lorenskog@metrobowling.no www.metrobowling.no

Våre andre butikker Hobby

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Hverdager 10-21 / Lørdag 10-19

Phone : +47 67 97 40 40
> Kontakt oss

Top