Anton Sport

Shop visual Anton Sport

Retailer logo Anton Sport
Vis på kart

Åpningstider

10-21 (10-19)

Kontakt

67 97 27 12
  • Anton Sport på sosiale nettverk :
Andre butikker som selger varer og produkter for

Butikk Anton Sport

Anton Sport er en liten butikkjede med et stort hjerte for sport og en ambisjon om at Norge aldri skal kjøpe feil utstyr igjen. Siden den første butikken åpnet på Stabekk i 1932 har det handlet om fagkunnskap, personlig service, og vissheten om at det rette utstyret kan være forskjellen på en dårlig og en god opplevelse.

Hos Anton Sport finner du de lekreste klærne og det feteste utstyret til alle slags aktiviteter. Aller best er vi på løp, ski og sykkel. Om vinterener en lang og fristende alpinvegg med alt fra hvasse carvingski til feite pudderplanker en selvfølge, og uansett om du er fjellrev med stålkanter eller stakefantom med Marcialonga-ambisjoner så har vi langrennski til deg. Om sommeren er gulvet dekket med rader av både terrengsykler og landeveissykler til trening og ritt, for ikke å snakke om gode brukssykler til hele familien!

Løpe- og treningsavdeling med et spesielt stort og saftig utvalg fra Nike sørger for at du alltid kan komme og hente litt ekstra motivasjon til neste økt, og blide og dyktige ansatte står klare til å hjelpe deg med å finne utstyret som er riktig for akkurat deg!

Deals and News Anton Sport

Andre butikker som selger varer og produkter for

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-21 / Lørdag 10-19

Phone : +47 67 97 40 40
> Kontakt oss

Top