Vi oppgraderer!

Nyheter06/09/2018

Det er mye spennende som skjer på Metro om dagen. Flere av butikkene utvider til større og freshere lokaler. Derfor blir det en periode med mye arbeid på senteret. Vi gleder oss til resultatet!

Barn og sport i nye lokaler
Stormberg har nå fått nye, flotte lokaler i plan 1 og hadde åpning av ny butikk 4. september. Polarn O. Pyret flytter inn i det tidligere lokalet til Stormberg, og har storslagen nyåpning torsdag 27. september.

Smakfull nyhet
Det gledes stort over at verdens største pizzakjede, Domino's pizza, flytter inn på Metro i oktober i de tidligere lokalene til Millie’s Burger Bar. Med over 30 utsalgssteder i Norge på bare noen få år, har gigantkjeden rukket å etablere seg godt her til lands. Vi gleder oss til å smake på den berømte pizzaen i høst!

Større og bedre på mote og sko
Eurosko vil sammen med ShoeGallery skape en inspirerende og moteriktig butikk med et utvalg av trendy og komfortable sko for både barn, dame og herre når de pusser opp og utvider butikken i høst. KappAhl flytter også til nye lokaler, og vil tilby en enda mer inspirerende butikk for våre kunder, når de åpner i slutten av november. I tillegg vil Boys of Europe flytte inn i de tidligere lokalene til Polarn O. Pyret i løpet av høsten.

Følg med på vår webside og facebooksiden utover høsten for mer informasjon!

Av Metro

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider
Hverdager 10-21 / Lørdag 10-19

Phone : +47 67 97 40 40
> Kontakt oss

Top