Vi kan sykkel og sykkelutstyr.

Nyheter07/06/2019

Er du på jakt etter ny sykkel til deg selv eller noen andre i familien? Hos G-Sport på Metro finner du et stort utvalg av sykler til både store og små, og ikke minst eksperthjelpen du trenger for å gjøre det rette valget.

G-Sport på Metro har siden oktober i fjor vært en ren lagertømmingsbutikk, men det er det slutt på nå. 1 april i år ble G-Sport gjenåpnet som en vanlig G-Sport-butikk – full av det nyeste nye innen sportsutstyr. Så dersom du for eksempel er på jakt etter sykkel, finner du nå et stort område med sykler og sykkelutstyr innerst i de nye butikklokalene.

– Vi har et stort utvalg av hybridsykler, terrengsykler, landeveissykler, sykler til barn og unge, og ikke minst noe av det mest populære akkurat nå: elsykler. Vi fører sykler fra merkene Diamant, Giant og Cube, sier butikksjef Viktor Lind.


Elsykler er i vinden som aldri før og hos G-Sport har de et stort utvalg.

Kartlegger bruksområde
For å finne den riktige sykkelen til deg og ditt behov, vil de ansatte stille deg noen spørsmål for å finne frem gode alternativer.

– For å kartlegge kundens behov spør vi hvor den skal brukes og hvor ofte.


Erik Sollien er ansvarlig for sykkelavdelingen hos G-Sport på Metro. Siden nyåpningen av butikken har han hatt travle dager med å klargjøre sykler for kunder. – Vi selger mange sykler om dagen – spesielt elsykler, forteller han.

5 år gratis service
Kjøper du sykkel hos G-Sport får du 5 år gratis service på sykkelen din.

– Det betyr at du kan komme innom oss en til to ganger i året for en full sjekk av sykkelen din. Servicen utføres av dyktige ansatte som kan sine saker, og som er svært sykkelinteresserte, sier Viktor.

I tillegg til et stort sykkelutvalg til både barn og voksne, har G-Sport alt av sykkelutstyr, enten du trenger sykkelhjelm, sykkelsko, skjermer, verktøy, sportsbriller, pumpe, bekledning eller pulsklokke.

– Vi har alt til sykkel, og hjelper deg med å velge det beste til ditt bruk slik at du får en best mulig sykkelopplevelse.

 

 

Av Metro

Vis på kart

Åpningstider

10-21 (10-19)

Kontakt

67 91 10 80

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-21 / Lørdag 10-19

Phone : +47 67 97 40 40
> Kontakt oss

Top