Sommerfavoritter fra Bjørklund

Nyheter11/06/2019

Like sikkert som at det kommer en fengende sommerlåt på radioen, kommer det også sommerfavoritter på smykkefronten. De brer seg som en farsott, og «alle» vil sikre seg smykkene!

Bjørklund er inspirert av havets egne skatter, nemlig skjell. De har fått inn en rekke sommerlige og freshe smykker med anheng utformet som skjell og konkylier, både i sølv og gullforgylt sølv. 

Blant nyhetene finner du både øredobberarmbånd og halssmykker. Smykkene passer perfekt til sommerens antrekk, og bør pakkes med, uavhengig om du skal på badeferie eller byferie, i sommer.

 «Disse smykkene er det perfekte tilbehøret til sommeren! Tenk så fine de er med lette sommerkjoler, badetøy og alt som hører sommeren til. Kombiner de gjerne sammen, lag på lag, det er min favoritt måte å bruke de på!» -sier influenser Kaja Marie (@kajamariecom)

Organiske former generelt trender høyt blant sommerens smykkefavoritter. Da passer det seg jo ypperlig med et smykke med et vakkert monsterablad i sølv eller gullforgylt sølv. Style smykkene dine lag på lag for å få den rette sommerlooken. Kjør på med masse tilbehør; det er kult! Kombiner gjerne smykkene med ADELE skjellarmbånd fra By Olea, - det perfekte tilbehøret til solbrun hud. Skjellsmykkene kan også være en fin sommergave til en venninne, søster eller kjæreste! Priser fra kr 398,-

Av Metro

Vis på kart

Åpningstider

10-21 (10-19)

Kontakt

67 49 49 50

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-21 / Lørdag 10-19

Phone : +47 67 97 40 40
> Kontakt oss

Top