Slik bevarer du sommergløden

Nyheter07/08/2019

Selv om sommeren er på hell trenger du ikke takke farvel til sommergløden riktig enda. Solkysset hud og sommerbleket hår ­– vi gir deg våre beste tips for å bevare sommergløden.

Skrubb kroppen godt

Trodde du at du mistet brunfargen ved å skrubbe huden? Det er det mange som tror, men ved å skrubbe huden rundt en gang i uken vil du beholde brunfargen mye lenger, som i tillegg gir en jevn og dyp farge. Dette er noe som bør legges inn i helårsrutinen! Velg blant en rekke deilige skrubber med ulike dufter og grovhet.

Dersom du fortsatt har en gylden brunfarge etter sommeren anbefaler vi Aftersun ­– det er nemlig laget med hensikt om å fremheve og beholde fargen man allerede har fått! 

Velduftende kroppssåper og oljer

Pleiende kroppssåper og oljer gjør underverker for huden. Velg såper som gir fuktighet og pleie til huden for å unngå at huden blir tørr og gunsten. Vår favoritt er mykgjørende dusjoljer som virkelig fremhever sommergløden.

Bilde av produkter for å bevare sommergløden

Tid for hjemmespa: Inspirasjonsbilde fra Apotek 1, skummende dusjgele 200 ml. fra Rituals, Cosmica caring shower gel fra Boots Apotek, Clinique eksfolierende kremskrubb fra Kicks, Weleda Body Scrub fra Kicks.

Tilfør fuktighet

Etter skrubb og pleiende såpe er det viktig å tilhøre ekstra fukt til huden. Smør deg inn med fuktighetsgivende kremer eller oljer i din favorittduft og unn deg litt luksus i hverdagen. Perfekt for å bevare sommergløden i tillegg til å motvirke tørr hud og kløe, samt fremheve brunfargen.

Selvbruning

Det er lov å jukse litt. Dersom du føler at brunfargen forsvant like fort som sommerferien finnes det en rekke selvbruningsalternativer til både kropp og ansikt for å få et hint av solbrune legger og farge i kinnene. Husk å være nøye med påføring, og velg riktig fargetone tilpasset din hud. En påføringsvått hjelper deg til å få en jevn brunfarge på hele huden.

Bilde av produkter for å opprettholde sommergløden

Hold huden frisk og sunn: Inspirasjonsbilde fra The Body Shop - selges på Apotek 1. J Lulur body cream fra Vita, påføringsvott for selvbruningsprodukter fra Kicks, Clarins kroppsolje fra Vita, Jet Set Sun selvbruningsspray fra Apotek 1,Vita Liberata selvbruningslotion fra Kicks.

Av Metro

Vis på kart

Åpningstider

9-21 (10-19)

Kontakt

67 90 18 00
Vis på kart

Åpningstider

9-21 (9-19)

Kontakt

67 92 30 80
Vis på kart

Åpningstider

10-21 (10-19)

Kontakt

90 07 77 97

Hjemmeside

Vis på kart

Åpningstider

10-21 (19)

Kontakt

93 08 99 60
Vis på kart

Åpningstider

10-21 (10-19)

Kontakt

67 90 31 78

Hjemmeside

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-21 / Lørdag 10-19

Phone : +47 67 97 40 40
> Kontakt oss

Top