titleNewsletter.newsletter

Få trendtips av våre ansatte på Metro

07/04/2017

Bli med bak i kulissene og møt våre fantastiske ansatte på Metro, og se hva de mener er den hotteste trenden innen leppestift akkurat nå!

Møt våre ansatte og få deres gode trendtips!
Her på Metro har vi mange engasjerte og fantastiske medarbeidere som jobber hver eneste dag for å gi deg gode handleopplevelser. Her kan du møte noen av våre ansatte og få deres tips til hvilke trender som gjelder innen leppestift akkurat nå!

Navn: Julie Ruud-Røhne
Tittel: Butikkdriver
Butikk:  Vita

Hva er det beste ved å jobbe på Vita på Metro?
Man får alltid med seg det nye innen produkter fra makeup og hudpleie til hårfarge og helsekost. I tillegg får vi prøvd mye av produktene vi har som gir oss en vid kompetanse innenfor bransjen.
Trives veldig godt i jobben min da jeg til daglig møter veldig mange hyggelige og joviale kunder. I tillegg er det godt å ikke ha en stillesittende jobb da jeg får beveget meg mye i løpet av en arbeidsdag. Dette er noe jeg verdsetter!

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?
Vi møter på en rekke forskjellige mennesker med ulike behov hvilket vi forsøker å avdekke med vår kompetanse. I tillegg medfølger vedlikehold av butikken slik at den fremstår mest mulig representativ. Alle som jobber på Vita Metro kommer godt overens, noe som skaper et godt arbeidsmiljø.

Hvordan er sortimentet deres?
Sortimentet vårt er utrolig variert. Det er alt i fra helsekost til makeup og hårfarge. Vi har gode produkter til en overkommelig pris som passer til en hver lommebok. Vi fører over 5000 produktlinjer så her er det noe for en hver. I tillegg har vår engen prisvinnende serie, «harmoni», som er alt ifra  solkremer til ansiktspleie og kroppspleie.

Hva er den sterkeste trenden akkurat nå i leppestift?
Matte leppestifter er veldig inn nå, da spesielt nude og mauve, som er en blek lillatone, er det hotteste akkurat nå. Jeg har lagt min elsk på Isa Dora sine ultra matte liquid lipstick. dersom du ikke er med på den matte trenden, men fremdeles vil sikre deg en leppestift i de nyeste trendfargene, er Isa Dora sculpt desire en sikker vinner. Hver farge har en lipliner som matcher.

Hva tror du blir ”must have” produkter?
Art deco sin lip filler base er perfekt å bruke under en hver leppestift. Basen gjør at leppestiften sitter lenger og i tillegg forhindrer leppestiften å renne utover eller legge seg i linjer. Perfekt å bruke under matte leppestifter for å ikke få tørre partier på leppene. For å få leppestiften til å sitte enda lenger kan man bruke art deco sin magic fix som transformerer en hver leppestift til en superstay. Disse tror jeg absolutt blir must have produkter til de som er litt ekstra glad i leppestifter!

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Hverdager 10-21 / Lørdag 10-19

Phone : +47 67 97 40 40
> Kontakt oss

Top