titleNewsletter.newsletter

Få trendtips av våre ansatte på Metro

Trend12/05/2017

Bli med bak kulissene og møt våre fantastiske ansatte på Metro. Finn ut hva de mener er den hotteste trenden innen denim akkurat nå!

Møt våre ansatte og få gode trendtips fra dem!
Her på Metro har vi mange engasjerte og fantastiske medarbeidere som jobber hver eneste dag for å gi deg gode handleopplevelser. Møt noen av våre ansatte og få tips til hvilke trender som gjelder innen denim akkurat nå!

Navn: Michaela Tallarico Bjerke
Tittel: Butikksjef
Butikk: Carlings

Hva er det beste med å jobbe på Carlings Metro?
Det beste med å jobbe på Carlings Metro er at jeg får jobbe med det jeg liker aller best, å selge jeans. Jeg får muligheten til å videreformidle min kunnskap til andre mennesker, både til kunder og ansatte, og gi en kundeservice jeg selv ønsker å oppleve.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?
Ingen dager her på Carlings er like. Det er alltid nye fjes å ønske velkommen og nye utfordringer man får lærdom av. Vi har ulike oppgaver fra dag til dag, men vi er et flott team og det er alltid god stemning.

Hvordan er sortimentet deres?
Sortimentet vårt er bra! Det er fargerikt, edgy og en fin blanding av moderne og nøytrale produkter som passer til enhver tid. Denne sesongen har vi en fantastisk varepakke som vi er stolte av å få vise frem, det er noe eget - ”We are Carlings”. Hva er den sterkeste trenden akkurat nå i denim? Det går mye igjen i lyse og løsere jeans. Boyfriend og girlfriend fit er om dagen veldig hot. Det er en god blanding fra de beste ti-årene. Straight leg, ripped jeans og cut off i leggen.

Hva tror du blir ”must have” produkter?
 Lys denim og ripped jeans blir nok must have produkter. Styler du dette med en denim eller bomberjakke har du vårens antrekk. Layers og farger. En lang t-skjorte under en hoodie, lyse jeans og en fresh bomber. Vi har et fantastisk utvalg på disse områdene.

Vis på kart

Åpningstider

10-21 (10-19)

Kontakt

23 21 86 24

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Hverdager 10-21 / Lørdag 10-19

Phone : +47 67 97 40 40
> Kontakt oss

Top