Få eksperthjelp når du velger løpesko

05/06/2019

Hos G-Sport har de kunnskapen og erfaringen som trengs for å finne de optimale løpeskoene til akkurat deg!

G-Sport på Metro har siden oktober i fjor vært en ren lagertømmingsbutikk, men det er det slutt på nå. 1. april i år ble G-Sport gjenåpnet som en vanlig G-Sport-butikk – full av det nyeste nye innen sportsutstyr. Så dersom du for eksempel er på jakt etter nye løpesko, vil du garantert bli inspirert av utvalget som nå finnes i skoavdelingen.

– Her finner du et stort utvalg av skonyheter til både voksne og barn fra kjente merkevarer som Asics, Nike, Adidas og New Balance, sier butikksjef Viktor Lind og legger til:

– Vi er veldig fornøyde med at vi er tilbake som en vanlig G-Sport-butikk med det nyeste og beste, samtidig som vi har hele spekteret når det gjelder pris.


Dersom du vet hva du er på utkikk etter, har G-Sport også lagt opp skoavdelingen slik at selvbetjening er mulig. Under veggen med de ulike skoene står alle eskene med tilgjengelige størrelser.

Finner de perfekte løpeskoene til deg

For å få en god løpsopplevelse, og ikke minst maks utbytte av treningen, er det avgjørende med riktige løpesko til ditt bruk og dine føtter. Viktor og de andre på løpeavdelingen vet hvordan de skal gå frem for at du skal bli fornøyd.

– Når en kunde kommer til oss for å kjøpe nye løpesko, starter vi alltid med en behovsanalyse. Vi spør: Hvor løper du? Terreng, asfalt eller grus? Hvor ofte løper du og hvor erfaren er du? Kanskje har også kunden en preferanse på type sko eller merke fra tidligere. Vi gjennomfører en fotanalyse med en speilkasse for å se hvordan kunden belaster foten, og dermed ser vi hvilken fottype kunden har. Har du en normal fotbue? Eller kanskje du er plattfot eller har svært høy bue? Smal fot eller bred fot? Alt dette får vi svaret på, og denne analysen er avgjørende for at vi skal kunne gi best mulig råd.

Du som kunde kan også bruke løpemøllen i butikken for å kjenne hvordan skoene føles på, i tillegg til at Viktor og hans kollegaer kan se hvordan foten din oppfører seg i bevegelse.

– Å få teste skoene på tredemøllen, er et godt verktøy når vi sammen skal velge ut riktig type sko. Vi tilbyr også en 30-dagers garanti, så dersom kundene ikke er fornøyde med for eksempel type sko eller størrelse, kan de komme tilbake å bytte. Vi gir oss med andre ord ikke før kundene våre er fornøyde.


Tredemølle for test av sko, i tillegg til at de ansatte kan se på løpesteget ditt når du skal kjøpe nye løpesko.

Det er lurt å be om hjelp
Lind forteller at dersom du løper mye med feil sko, vil du garantert få vondt og i verste fall skader. Derfor er det svært lurt å spørre ekspertene om hjelp før du går til innkjøp av løpesko.

– Det er veldig gøy å hjelpe kundene med å finne riktige løpesko. Det er veldig gledelig når de kommer tilbake for å fortelle at skoene har fungert utmerket, og at de ønsker seg et nytt par. Ofte ønsker også kundene to par løpesko, slik at de har et par å bytte på med. Da kan det være lurt å ha et par med mer demping for de lengre turene, og et par lettere sko for kortere turer og intervaller. Det er skadeforebyggende, i tillegg til at skoenes levetid forlenges.

Dersom du trenger nytt løpetøy, har G-Sport et stort utvalg fra flere kjente merkevarer. Husk også å kjøpe med et par nye løpesokker slik at du minsker sjansen for gnagsår og bevarer skoene dine.

Av Metro

Vis på kart

Åpningstider

10-21 (10-19)

Kontakt

67 91 10 80

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-21 / Lørdag 10-19

Phone : +47 67 97 40 40
> Kontakt oss

Top