titleNewsletter.newsletter

Den viktige julegaven

Gaveideér26/11/2017

Hvis du skal kjøpe én viktig gave i år, er vennskapsarmbåndet fra Bjørklund en fin ting å legge pengene i. Da gleder du minst fire personer. Giveren av gaven, den som får gaven, og de to som mottar et varmt måltid.

Julen i vår tid blir ofte et gavehysteri uten like, og det brukes store summer på julehandelen.

Det er klart at vi ikke skal stoppe med å gi gaver, men vi kan stoppe opp et øyeblikk og tenke litt på hva vi gir. Det er hyggelig å kunne glede andre. Det er enda hyggeligere å kunne glede de som virkelig har behov for det.

Derfor har Bjørklund inngått et samarbeid med Frelsesarmeen. Vi har designet et vennskapsarmbånd. Hvert solgte armbånd bidrar til å gi to varme måltider til noen som trenger det. Armbåndet koster kun 198,- Kan kjøpes hos Bjørklund, i butikk, og på nett.

I Norge står Frelsesarmeen tydelig i bybildet i forbindelse med julen. Gjennom hele året driver Frelsesarmeen tiltak rettet mot mennesker som av ulike årsaker har behov for hjelp.
 For Bjørklund er det en stor glede å være delaktige i dette samarbeidet. Tidligere år har vi hatt lignende veldedighetssamarbeid. Vi vet at kundene våre setter pris på dette, og vi opplever stor giverglede blant våre kunder. I fjor, som året før, gikk vi tomme for armbånd på bare få dager.

Vennskapsarmbåndet er fra Bjørklunds egen smykkeserie FROST. Kolleksjonen er inspirert av det nordiske, kalde klimaet og er laget i rustfritt stål. Materialets hardhet bevarer og beskytter smykkets vakre form, akkurat slik frosten bevarer naturen.
 Vennskapsarmbåndet har et minimalistisk og rent design, med en liten sirkelformet plate i stål eller rosèfarget stål. Denne egner seg perfekt til gravering. Dersom man graverer armbåndet blir det enda mer unikt og setter et personlig preg på smykket. (Gravering koster fra kr 100,-)

Sammen med armbåndet får du et kort som forteller hvilket godt formål dette går til, og på baksiden kan du fylle inn "til" og "fra". En komplett liten gave til noen du er glad i. Kortet kan også brukes som pakkelapp hvis du velger å legge det under juletreet.
 Tips: Dette armbåndet er ypperlig som en vertinnegave nå som vi nærmer oss jul og flere hyggelige sammenkomster står for tur.

Julen er en tid for ettertanke, og en tid for å hjelpe andre.

Hvis du skal kjøpe én viktig gave i år, er vennskapsarmbåndet fra Bjørklund en fin ting å legge pengene i. Da gleder du minst fire personer. Giveren av gaven, den som får gaven, og de to som mottar et varmt måltid.

Takk for at du bryr deg, og at du hjelper oss å hjelpe!

Av

Vis på kart

Åpningstider

10-21 (10-19)

Kontakt

67 49 49 50
  • Bjørklund Ur og Gull på sosiale nettverk :

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Hverdager 10-21 / Lørdag 10-19

Phone : +47 67 97 40 40
> Kontakt oss

Top