8 perfekte sommerplagg til herre

Nyheter12/06/2019

Har du disse plaggene i sommergarderoben din, er du klar for ALT denne sesongen!

En god basisgarderobe gjør det enkelt å finne plaggene du trenger til alle anledninger. Trikset er å investere i klassiske kvalitets plagg som aldri går av moten, og som kan styles opp og ned etter anledning og behov.

Det praktiske og fine med basisplagg er at de lett kan kombineres med hverandre, og du kan bruke tilbehør og statementplagg for å understreke stilen din.

Med de rette nøkkelplaggene i skapet ditt, vil du alltid ha noe å ha på deg enten du skal på stranda eller gå på sommerfest.

Shorts

En klassisk shorts i denim eller bomull kan brukes til de fleste anledninger på sommerhalvåret. Velg de modellene som passer best til deg, og du har plagg du vil ha glede av i mange sesonger. En denim shorts passer godt til både t-skjorte, singlet og skjorte. En bomullsshorts i blått eller beige passer like fint til en sporty look som til en mer preppy pyntet look.

Inspirasjonsbilder av herreklær

Shorts fra Match, grønn linskjorte fra Kaos, @kbykaos og lys blazer fra Jack & Jones.

Enkle jeans og chinos

En klassisk jeans blir aldri feil, og kan brukes til de fleste anledninger. Jeans kommer i mange fasonger – velg den som passer best til deg. En lysere jeans passer fint til en mer avslappet stil og ikke minst til vår- og sommermånedene. Bomullsbukser, eller chinos som de også kalles, i blått eller beige passer like fint til en sporty look som til en blazer.

T-skjorter og singleter

Ensfargede t-skjorter og singleter i nøytrale farger danner en viktig basis i sommergarderoben din. Gå for noen i god kvalitet slik at de overlever mer enn et par runder i vaskemaskinen.

Blazer

Invester gjerne i en lys blazer til vår- og sommermånedene. Tøffe blazere finner du i alle prisklasser. De fungerer både over en shorts, jeans og chinos.

Badebukse

En tøff badeshorts til late dager stranda eller til bruk på båten er et must.

Bilde av herreklær

Olajakke fra Boys of Europe, midterste antrekk og bilde fra Ødegaard, badeshorts fra Jack & Jones.

Skjorter

En tidløs pen hvit skjorte er et must i basisgarderoben gjennom hele året. Legg gjerne også til en penskjorte i lyseblått. Velg også gjerne en litt løsere modell til varme sommerkvelder og brett opp ermene for en avslappet sommerstil.

Sandaler og sneakers

Sko er ofte kostbart, men investerer du i gode sko og samtidig er flink til å ta vare på skoene, kan du ha glede av de lenge. Har du et par sneakers og et par sandaler, er du godt rustet for alle anledninger i sommer. Skal du i bryllup eller lignende, er selvfølgelig også pensko i sort eller brunt et must å ha i basisgarderoben.

Olajakke

Et annet plagg som gjør seg godt i basisgarderoben er en litt kortere jakke til en hverdagslig og casual stil. Olajakken passer perfekt utenpå en skjorte eller t-skjorte til de litt kjøligere sommerkveldene.

Glem ikke tilbehøret som setter prikken over i-en på antrekket:

  • Sort og/eller brunt belte
  • Solbriller
  • Klokke
  • Glem heller ikke sokker og boxershorts
  • En kul bag eller sekk til strandturen
  • En kul stråhatt eller caps

Av Metro

Vis på kart

Åpningstider

10-21 (10-19)

Kontakt

63 00 13 26
Vis på kart

Åpningstider

10-21 (10-19)

Kontakt

67 97 73 45
Vis på kart

Åpningstider

10-21 (10-19)

Kontakt

23 21 86 24
Vis på kart

Åpningstider

10-21 (19)

Kontakt

67 90 42 60
Vis på kart

Åpningstider

10-21 (10-19)

Kontakt

67 90 30 06
Vis på kart

Åpningstider

10-21 (10-19)

Kontakt

67 91 80 20
Vis på kart

Åpningstider

10-21 (10-19)

Kontakt

63 00 13 24
Vis på kart

Åpningstider

10-21 (10-19)

Kontakt

67 90 42 60

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-21 / Lørdag 10-19

Phone : +47 67 97 40 40
> Kontakt oss

Top