5 tips til sunn og god sommersnacks

Nyheter26/06/2019

Hva skal du egentlig pakke i bagen når hele familien skal på piknik i parken, eller du skal nyte en lang dag på stranden? Det er fort gjort å ty til både kjedelige og usunne alternativer. Mulighetene er mange, og vi gir deg våre beste tips.

Det aller viktigste du bør tenke på er å tilberede mat som holder lenge, og som enkelt kan nytes helt uten bord, stoler og andre kjøkken-goder. Her er snacksmaten som imponerer!

Pai

Lag en stor pai til deg selv og resten av turfølget, eller lag flere mini-paier med variert tilbehør. Her er det kun fantasien som setter grenser, men du går aldri feil med en grønnsakspai (legg gjerne til bacon), eller en smakfull pai med sesongens skalldyr.

Fruktsalat

Fruktmiks

Få ting smaker like godt i sommervarmen som fersk frukt. Skjær opp rikelig med for eksempel vannmelon, eple, appelsin og jordbær, legg det i en tett pose og nyt. Med litt sitronvann i fruktblandingen holder frukten seg fersk ekstra lenge.

Wraps

Tortillawraps, speltlomper eller nanbrød kombinert med gårsdagens middagsrester, frisk salat eller spekeskinke gir utrolig gode wraps som metter godt på lange dager. Enkelt å lage og enkelt å spise.

Wraps

Pastasalat

Sommer betyr høysesong for smakfulle pastasalater. Gå for en sunn pastasalat med kylling og grønnkål, eller en kremet variant med pesto og fetaost.

Matmuffins

I en matmuffins kan det skjule seg mye godt, og de blir fort barnas favoritt. De er enkle å lage, og kan nytes hvor som helst. Prøv en god matmuffins med klassikeren ost og skinke, eller hvitløk- og tomatfyll.

Matmuffins

Husk å legge noen kjøleelementer i bagen/sekken/veska, så holder maten seg frisk og fristende gjennom hele dagen.

Av Metro

Vis på kart

Åpningstider

08-22 (9-19)

Kontakt

67 98 08 90
Vis på kart

Åpningstider

10-21 (10-19)

Kontakt

40 00 59 67
Vis på kart

Åpningstider

10-21 (10-19)

Kontakt

97 47 04 21

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-21 / Lørdag 10-19

Phone : +47 67 97 40 40
> Kontakt oss

Top