Ledige stillinger

VILA METRO SØKER DELTID

BESTSELLER er et familieeid internasjonalt selskap grunnlagt i Danmark i 1975. I dag er BESTSELLER representert i 70 land i Europa, Mellom Østen, Canada, India og globalt via e-commerce. Vår Retail forretning selger varer til Retail butikker, som utelukkende selger BESTSELLER-produkter og som har et BESTSELLER-brand på sin butikkfasade. BESTSELLER representerer brands som Vero Moda, Jack & Jones, Only, Name It, Selected Homme og Selected for å nevne noen.

Vi jakter på deg som er utadvendt, er et ekte arbeidsjern og som har vinnervilje. I våre butikker er vi opptatt av et godt arbeidsmiljø og et høyt service nivå. Som butikkselger blir du et fullverdig medlem del av Vila teamet. Du blir en del av en sterk kultur og en fantastisk merkevare. Vi ønsker deg som ser en fremtid og muligheter i Vila.
Hvis du kjenner deg igjen i punktene under og trigges av disse, bør du sette av litt tid å sende oss den informasjonen vi trenger for å bli kjent med deg - og hvem vet, kanskje vi blir kollegaer om litt!

ARBEIDSOPPGAVER
• Har stort engasjement, og er interessert og opptatt av mote
• Være selger
• Er entusiastisk og målrettet
• Har stå på-vilje og gir det lille ekstra
• Utadvent og trigges av service faget
• Teamplayer
Relevant erfaring kan være en fordel å ha med seg, men det viktigste er at du har godt humør og at du har egenskapene som betegner en god selger.
Du må kunne stille opp ved behov og være fleksibel. I tillegg må du kunne jobbe under ferieavvikling.

HVA KAN VILA TILBY DEG?
• Spennende og utfordrende jobb i en kjent merkevare
• Et godt sosialt miljø med høyt temp
• God opplæring og utviklingsmuligheter

Søknadsfristen er snarest - Tiltredelse etter avtale.
Kontaktperson. Stine Brobakken, stilling: Butikkleder, Mailadresse: vinor363211@bestseller.com

KAOS SØKER SHOPMANAGER

- Er du en leder som brenner for resultater og utvikling?

Klesbutikken KAOS søker shopmanager til en av våre butikker.

Klesbutikken KAOS er de lokale egeneide multibrand-butikkene med passion for butikkdrift. Kjerneverdiene våre er kvalitet, allsidighet, opplevelse og service. I våre butikker finner du alt fra dress og formelle klær til jeans, t-skjorter og hverdagslige antrekk. Kaos er ikke bare butikken for menn som elsker mote, men like mye for mannen i gata som liker kule klær med god kvalitet og passform. Vi ligger på et høyt nivå innen kundeservice og merchandising. Vi fører en rekke kjente skandinaviske merker og er sentrale samarbeidspartnere for flere av disse.

Er DU klar for en innholdsrik hverdag med variert arbeid og samtidig være en del av vår spennende utvikling? Vi søker deg som har egenskapene til å tre inn som shopmanager i nær fremtid.

Vi har vekst i en bransje som generelt opplever tøffe tider. Vi ønsker alltid å bli bedre, og ønsker din hjelp til ytterlige vekst. Hos oss har man gode muligheter og relativt frie tøyler til å ta del i og skape den utviklingen. Vi elsker gode og kreative forslag, men gjennomføringskraft er enda viktigere.

Viktigst av alt: Vi er ett team med dedikerte og entusiastiske medarbeidere som brenner for å yte den beste servicen og uforglemmelige handleopplevelser til våre kunder.

Du vil jobbe som leder i teamet og være en ressursperson utover "din" egen butikk. Du vil få oppleve butikkdrift fra innsiden, hvor du selv påvirker omfanget. Du deltar aktivt med budsjettering, planlegging, eventer, innkjøp, messer, merchandising av butikk, ol. Dagene er svært varierte og du er med i alle ledd. Du blir både coach og veileder for våre ansatte.

Det kreves at du har passion til å holde butikken lekker og tiltalende hver eneste dag, året rundt -samtidig som du er resultatbevisst og alltid jobber hardt for å lykkes.

Egenskaper

- Du jobber målrettet mot budsjett og butikkens utvikling
- Du er engasjert og effektiv
- Du er en god selger
- Du har gode ideer og er løsningsorientert
- Du overgår kundens forventninger
- Du sørger for dynamikk og harmoni til produktene (Merchendising)
- Du er det lille ekstra - hver dag
- Du har kontroll og overblikk
- Du er ryddig og organisert
- Du har høy arbeidskapasitet

For mer informasjon ta kontakt med
Julie Raastad Mobil: 469 48 699 eller Jay Monge Mobil: 900 19 395 / jay@kbykaos.no
Ivrer du etter å levere søknad og mangler mulighet til å fly innom butikken, kan du sende oss en mail. Men merk deg, -da må søknaden skille seg ut fra mengden.
Vi foretrekker søknad/CV personlig levert i butikken

VIL DU VÆRE MED Å OVERRASKE VÅRE KUNDER I JULEN?
BLI EN DEL AV VÅRT TEAM!

Er du klar for å jobbe i en av våre fantastiske Rituals butikker før og i julen?
Vi ser etter ekte, entusiastiske medarbeidere med sterkt fokus på kundeservice, på denne magiske tiden av året.

DIN ROLLE
I det kundene kommer inn i vår butikk, vil de oppleve en spesiell verden. Som butikkmedarbeider er din oppgave å skape en unik opplevelse hos kundene ved å vise hvordan de kan skape glede i de små tingene i livet. En verden fylt av meningsfulle ritualer. Du føler vår Rituals filosofi, er stilfull tilgjengelig, entusiastisk og en ekte lagspiller.

HVA KAN VI TILBY?
Rituals tilbyr deg en allsidig jobb som julehjelp i et team av engasjerte kolleger.
Fra november til januar har du muligheten til å jobbe i våre butikker, der ingen dager er like.

Er du en selger med stor lidenskap for kundeservice og som elsker å jobbe i den mest magiske og hektiske tiden av året? Velkommen innom med din søknad!

LEDIG STILLING HOS BOKLAGERET

Vi trenger en deltidsansatt/ekstrahjelp som kan jobbe 1 til 2 kvelder i uken, lørdager og dagtid ved behov.

Vi ser etter deg som blir motivert av salg og service og med en sterk tro på at mersalg er en viktig del av god kundebehandling. Du må like å ha ansvar og kunne jobbe selvstendig i en travel hverdag. Stillingen er ledig fra 1.Oktober.

Send din søknad i dag,
Metrosenteret@boklageret.no

Spørsmål vedrørende stillingen rettes til Silje Wien, 90228604

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-21 / Lørdag 10-19

Phone : +47 67 97 40 40
> Kontakt oss

Top