Ledige stillinger

B.YOUNG SØKER RINGEHJELP

Har du en brennende interesse for mote og salg? Er du fleksibel? Er du sprudlende, positiv og vil være en del av et godt arbeidsmiljø? Har du erfaring fra tidligere serviceyrker? Da kan du være den vi leter etter.

b.young på Metro Senter søker etter en ny fleksibel ringehjelp - ca. en dag annenhver uke, feriehjelp og viktigst av alt ved behov.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være:
• Salg og kundebehandling
• Kassebehandling
• Varemottak
• Vareeksponering

Som person kjennetegnes du ved følgende:
• Utadvendt, energisk og positiv.
• Du er en selger, og setter alltid kunden først.
• Målbevisst
• Har tempo i kroppen og takler stress
• Er effektiv og strukturert
• Jobber godt i team, men også alene
• Fleksibel – du må kunne stille opp på kort varsel

Vi kan tilby deg en spennende stilling med gode interne utviklings- muligheter for rette vedkommende. Du blir en del av et stort konsern med høy motegrad og et svært godt miljø.
Ryddige arbeidsforhold og gunstige personalrabatter.

Dersom du føler at dette er noe for deg, er du velkommen til å sende en motivert søknad og cv til alzwilgmeyer@gmail.com. Legg gjerne ved bilde!
Oppstart iløpet av mai

 

RITUALS METRO PÅ LØRENSKOG SØKER NÅ EN DYKTIG DELTIDSARBEIDER PÅ 5 TIMER I UKEN, OG SOMMERVIKAR.

OPPGAVER
Som selger informerer du våre kunder om produktene og Rituals filosofi, samt yte eksemplarisk service til våre gjester. Dine arbeidsoppgaver består videre av å alltid sørge for at butikken er ren, ryddig og ordentlig fylt på sammen med ditt team.

DIN ROLLE
Du spiller en viktig rolle for å kvalitetssikre at våre kunder skal få en hyggelig og avslappende stund hos oss. Ved å tilby te, svare på spørsmål om våre produkter og introdusere dem for vannøyen, gir du dem en betydningsfull opplevelse med en personlig touch.

KVALIFIKASJONER
Du har interesse for skjønnhet og kosmetikk
Du har gjerne erfaring fra butikkarbeid og/eller kundeservice
Du er fleksibel når det gjelder arbeidstid, og kan jobbe kvelder og helger
Du har et smittende godt humør og kan yte eksemplarisk service
Du har gode norskkunnskaper og har fylt 18 år
Du er opptatt av å være “best in class” i ditt arbeid. Du er fleksibel, engasjert og drives av å skape meningsfulle øyeblikk for våre kunder.
Rituals er et innovativt selskap i vekst der vi legger vekt på at både våre kunder og ansatte skal få en god opplevelse. Dette gjør vi ved at vi alltid søker etter autentiske mennesker som ønsker å vokse. Vi tilbyr derfor våre ansatte gode utviklingsmuligheter, herunder ulike kurs i blant annet hudpleie, makeup og salg og service. På denne måten blir vi best in class og kan gi våre kunder en meningsfull opplevelse. Rituals tilbyr deg videre en spennende deltidsjobb på 5 timer uken sammen med vårt energiske team på Lørenskog. Vi tilbyr også sommervikariater.

Du får en innholdsrik utdanning gjennom Rituals Academy for å utvikle din kunnskap om selskapet, våre produkter samt salgsteknikk.

TIMER PER UKE
5 og sommervikariat

INTERESSERT?
Å finne de rette kandidatene med den rette kompetansen er veldig viktig for oss. Om du er interessert i å arbeide hos oss, og din profil passer med den vi søker etter, så ser vi frem til å motta din søknad. Kandidater som ikke søker gjennom vårt rekrutteringssystem vil ikke bli vurdert.

Vi oppfordrer menn med interesse for kosmetikk til å søke.

Søknadsfrist: 28.04.2019

Ønsket oppstart: Snarest og innen 20. mai 2019

 

LAMPEHUSET SØKER EKSTRAHJELP

Vi søker deg som:

  • Har erfaring fra butikk
  • Alltid ser muligheter for salg
  • Er serviceinnstilt og gir det lille ekstra for kunden
  • Motiveres ytterligere av resultater og måloppnåelse
  • Har både praktisk og estetisk sans
  • Behersker norsk både muntlig og skriftlig
  • Høy arbeidsmoral og arbeidskapasitet
  • Er strukturert

I Lampehuset legger vi vekt på grundig veiledning til våre kunder. Du vil dermed få god opplæring innen våre produkter. Du får jobbe med flotte produkter og får en arbeidshverdag hvor du alltid vil kunne utvikle deg videre.
Foruten salg og kundeveiledning er det å jobbe som butikkselger i Lampehuset en fysisk og aktiv jobb, hvor man står, går, løfter og monterer.
Din oppgave blir sammen med teamet og alene å gjøre våre kunder fornøyde og alltid passe på at butikken ser representabel ut.
Arbeidstiden er hovedsakelig kvelder og lørdager, men vi forventer at du kan og vil stille opp ekstra i hektiske perioder, ved ferieavvikling og ved sykdom.
Er du det nye tilskuddet i teamet vårt? Kom gjerne innom butikken med søknad og CV,

 

SKOGSTAD SØKER BUTIKKMEDARBEIDER

Stad:
Skogstad Metrosenteret

Arbeidstid:
Kveld, helg, dag
Sommer

Søknadsfrist:
Snarest

Startdato:
Mai 2019

Kontaktinfo:
Spørsmål og søknad med CV sendes på e-post til maria@skogstadsport.no

Skogstad Sport er en av Norges ledende leverandør av sport- og fritidsklær. Bedriften ble etablert i 1937 i Innvik i Stryn kommune. Vår distribusjon er hovedsaklig gjennom sportsbutikker, netthandel og egene butikker.

Vi søker positiv og engasjert medarbeider med utpreget eierskap innen salg. Du må være meget serviceinnstilt, like utfordringer og være løsningsorientert. Det er viktig at hver enkelt medarbeider tar ansvar for egen læring med å være initiativrik, aktiv og like å ta ansvar. Kunden skal alltid være i fokus- og du er den som får andre til å snakke om- og anbefale Skogstad.

Har du erfaring fra butikk er dette en fordel, men ikke et krav. Det er viktig at du kan være fleksibel i forhold til arbeidstider. Vi vil helst at du er over 20 år.

 

VI SØKER EN DELTIDSMEDARBEIDER TIL W.B SAMSON PÅ METRO

W.B. Samson er et yndet spisested med tilbud fra tidlig morgen til utpå ettermiddagen, mandag til lørdag. En kopp kaffe og noe smått å bite i til frokost, salat, sandwich eller toast til lunsj eller en kakebit eller kanelbolle når man er sulten på noe søtt. Vi har nå en deltidsstilling som må besittes.

W.B. Samson ble etablert i 1894 av Wilhelm Bismark Samson. Den gang lå bakeriet i underetasjen på det som i dag er vår filial på Egertorget. I 1911 ble produksjonen flyttet til Gyldenløvesgate 8 på Frogner i Oslo – og her holder vi til fremdeles.

I dag drives firmaet av 4. generasjons bakermester Morten Samson og hans to sønner Carl Fredrik og Per Christian Samson. Carl Fredrik er ansvarlig for butikkdriften, mens Per Christian som har tatt fagbrev i bakerfaget er produksjonssjef. De er klare for å føre tradisjonene videre.

Samson har i dag 21 filialer i Oslo og Akershus.

Hvordan kan du vite at det er deg vi leter etter?
Du er en serviceinnstilt person med sans for struktur og orden, og som legger stolthet i arbeidet. Du er god på salg og kommunikasjon. Smilet sitter løst og dialogen med kunden kommer naturlig. Vi søker lagspillere med positiv energi. Interesse for mat, kaffe og bakevarer samt erfaring fra tilsvarende serveringssteder er selvfølgelig en stor bonus, men alt av nødvendig opplæring og produktkunnskap vil bli gitt.

Vi tilbyr en utfordrende og spennende stilling i et profesjonelt og stadig utviklende miljø, samt et nettverk av dyktige og faginteresserte kollegaer. Det gis grundig opplæring og det er utviklings- og karrieremuligheter i et ekspansivt miljø.

Alder: fra 20 å

Hvis dette er av interesse så send søknad og CV til isabella.ruud@samson.no

 

LILLE PERSILLE SØKER DELTIDSANSATT
Lille Persille er et grønt og moderne cafèkonsept som holder til på Metro senter.

Vi søker deg som er blid, sprudlende og utadvendt og som syntes det er gøy med høyt tempo. Du må være glad i mennesker og fleksibel i hverdagen, da arbeidssituasjonen noen ganger kan bære preg av sesongmessige svingninger.

Vi søker etter deltid, hovedsakelig kveld, og helg. Men har du mulighet til noe dag jobb, er det et pluss.
Du må være over 18 år.

Hos oss vil du møte et humørfylt, aktivt og kunnskapsrikt team. Vi vil bruke tid på å lære deg opp og tilbyr et morsomt arbeidsmiljø.

Høres dette interessant ut send søknad til: jeanette@lillepersille.no

 

 

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Hverdager 10-21 / Lørdag 10-19

Phone : +47 67 97 40 40
> Kontakt oss

Top